Telefon: 03 541 97 15 | GSM: 031 726 814 | info@semos.si

Predstavitev podjetja

Semos d.o.o. izhaja iz podjetja Semos servis elektro - medicinske opreme, ki je bilo ustanovljeno leta 1995, takrat s ciljem izvajanja servisnih storitev. Leta 2004 pa smo se začeli ukvarjati s prodajo medicinskih pripomočkov in se v letu 2007 preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo. Podjetje SEMOS d.o.o. je vpisano v register dobaviteljev medicinskih pripomočkov. Razlog da smo se odločili trgu ponuditi tudi prodajni program medicinske opreme je v tem, da smo hoteli stranki ponuditi kompletno ponudbo, od svetovanja pri nakupu, pomoč pri financiranju oziroma ureditev financiranja, ter kompleten servis po nakupu aparata oziroma medicinskega pripomočka, nato pa zagotovitev potrošnega materiala in rezervnih delov kateri so potrebni.

Kot podjetje, katero ima veliko izkušen na servisnem področju vemo da so stranke zelo razočarane kadar kupijo izdelek nato pa po garancijskem roku ne dobijo več rezervnih delov oziroma potrošnega materiala. Razlika našega podjetja od konkurence je v nudenju stranki kompletne storitve. Mi Vam zagotavljamo, da z našimi izdelki ne boste imeli z težav, ker prodajamo samo izdelke s katerimi imamo dolgoletne izkušnje s področja servisne dejavnosti.

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam